Scoren

0

Terwijl we in de rust van het kunstgrasveld terug liepen naar de kleedkamer, sloeg scheidsrechter Henri IJsseldijk de spijker op z’n kop. ‘Jullie moeten er één in knallen, dan wordt het allemaal een stuk gemakkelijker’. En zo was het inderdaad. Net als in de vorige wedstrijd tegen De Zweef kregen we ook tegen Heino JO15-2 vier keer de gelegenheid om alleen voor de keeper de bal in het doel te werken. Het lukte ons niet.

In een gelijk opgaande eerste helft was het spel van beide teams alleszins redelijk. Er werd hard gewerkt, De posities in het veld bleven goed bezet en aanvallend werden wat kansen gecreëerd. Een mooi potje voetbal in wat voor ons toch ‘De Derby’ is. Wel moest Rick meerdere keren op snelheid en fysieke kracht een diepe bal onschadelijk maken. Ondanks de gelijk opgaande strijd was het toch Heino dat de score opende.

Na rust een ander verhaal. Omdat Rick geblesseerd in de kleedkamer moest achter blijven, kwamen we er verdedigend een stuk minder aan te pas. Heino liep redelijk eenvoudig naar een comfortabele 0-3 voorspong toe en kwam zelf nauwelijks in gevaar. De broederstrijd viel deze keer volkomen verdiend in het voordeel van de groen-witten uit.

Geef een reactie

*