Kwart finale Beker.

Nadat  wij de eerste competitie wedstrijd hadden gewonnen was het nu tijd voor de bekerwedstrijd. Zaterdag 24 februari was het weer eens tijd voor een bekerwedstrijd, om hopelijk de volgende stappen in dit toernooi te zetten. De tegenstander die wij thuis mochten ontvangen, in inmiddels de kwartfinale, was SDV Barneveld MO-17. Het was uiteraard niemand ontgaan dat er recordtemperaturen onder het kwik bereikt gingen worden, dus bewapend met thermoshirts en handschoenen verzamelden we ons. We wisten dat het een moeilijke wedstrijd gingen worden: Barneveld was een geduchte tegenstander en tevens bekend Hoofdklasser.
Onder bijna-Siberische temperaturen betraden we het veld om te vechten om die felbegeerde plek in de halve finale. We merkten direct dat we Barneveld zeker niet overschat hadden: er werd veel weerstand geboden. Desalniettemin wisten we erg goed stand te houden en kwamen we zelfs op voorsprong. Deze bouwden we later nog uit waardoor we met een prima voorsprong de rust in gingen. Na rust zakten we weliswaar iets in en wist Barneveld enkele aansluitingstreffers te maken, maar de voorsprong bleef aan onze kant en de overwinning werd na tachtig minuten door ons behaald. Na een keurige wedstrijd mogen we daarom zeer tevreden zijn met een plek in de halve finale van het bekertoernooi!
Groet Liv