Jos Paul vertrekt na dit seizoen

Jos Paul vertrekt aan het einde van het seizoen bij VV Lemelerveld. Na goed overleg tussen de trainer van het tweede elftal en de technische commissie is besloten de samenwerking volgend seizoen niet voort te zetten. De technische commissie heeft er alle vertrouwen in dat Jos en het tweede elftal dit seizoen gezamenlijk tot een goed einde brengen.

Door het vertrek van Jos zoekt voetbalvereniging Lemelerveld naar een nieuwe trainer voor het tweede elftal voor het seizoen 2018/2019. Het tweede is een jonge, talentvolle groep die uitkomt in de zondag 2e klasse. Er wordt op de dinsdag- en donderdagavond getraind. Er wordt een trainer gezocht die in het bezit is van TC3 (UEFA-C) of JVT, prestatie en plezier op een goede manier kan combineren en goed kan samenwerken in zowel club- als teambelang.

Voor inlichtingen of meer informatie kunnen geïnteresseerde trainers contact opnemen met Johan van den Berg via 06-20854452. Sollicitaties kunnen, voorzien van cv, gemaild worden naar johanvandenberg@home.nl. Solliciteren op deze vacature kan tot maandag 26 maart.