Tevreden met gelijkspel

Na ruim twee maanden winterstop mochten de mannen van trainer  Jos Paul vandaag weer vol aan de bak. Uit tegen Colmschate 2 had het zeker in de slotfase alle kanten op gekund maar  waren we aan het eind tevreden met de 1-1 puntendeling. Len Sibelt is al een tijd geblesseerd, Remco Smit moest mee met het 1e elftal en Thijmen Boerkamp was ziek. De absenties werden opgevangen door Stijn Kogelman die vanwege werk niet altijd bij de 1e selectie kan aansluiten, Glenn van den Berg die terug is van zijn stage op Cyprus en Rory Veltmaat, die een half jaar lang Texel onveilig maakte is weer helemaal terug.

Dan de wedstrijd:
Colmschate 2 bleek een behoorlijk andere en betere selectie te hebben dan in de eerste speelronde. In oktober waren we op het Heidepark dik de baas en wonnen eenvoudig  met 2-0 .  Vandaag hadden ze veel meer snelheid en fysieke kracht in de ploeg en daar hadden we het knap lastig mee. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op onze doelman Tom Hulsman die gedurende de wedstrijd met sterk keeperswerk ons op de been hield. Stijn Kogelman zette  met een geplaatste vrije trap in de 27 e minuut de 0-1 op het bord. Acht  minuten later scoorde Colmschate na een scherpe dieptepass de 1-1.
Centrale verdedigers Robin Vlierman en Marko Hazelhekke moesten ook in de tweede helft  af en toe alle zeilen bij zetten om de snelle behendige aanvallers van Colmschate van scoren af te houden. Beide ploegen lieten in de slotfase een paar beste mogelijkheden onbenut. Het bleef bij  1-1 en we waren het er over eens dat onze man off the match vandaag Rory Veltmaat was. Hij speelde een prima partij!

Komende drie weken spelen we thuis, eerst  tegen Albatross, daarna tegen Activia en Wijhe. We zullen punten moeten pakken om uit de onderste regionen van de ranglijst te komen.

Opstelling: Tom Hulsman, Rutger Kuttschruitter, Robin Vlierman, Marko Hazelhekke, Rory Veltmaat, Bram van de Kolk ( 70 Daan Endeman) en Wouter van de Kolk, ( 57  Sam Veltjen) Zeb Ophof, Stijn Kogelman, Jorik Smit en Sil Huijsmans ( 57 Glenn van de Berg)