Rabobank Clubkas Campagne

VV Lemelerveld neemt ook dit jaar weer deel aan de Rabobank Clubkas Campagne Vaart en Vechtstreek. De bank verdeelt dit jaar een bedrag van 150.000 euro onder de deelnemende verenigingen. Dit bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger het bedrag.

Alleen leden van de Rabobank kunnen tussen donderdag 15 maart en zaterdag 31 maart hun stem uitbrengen op onze vereniging. Leden ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een stempas met unieke code. Heb jij een rekening bij de Rabobank? Dan houdt dit niet in dat je ook direct lid bent. Hiervoor moet je je namelijk zelf aanmelden. Ben jij nog geen lid maar wil je wel stemmen op VV Lemelerveld? Klik dan hier om je aan te melden als lid. Lid worden brengt geen verdere verplichtingen/kosten met zich mee.

Alle deelnemende verenigingen moeten een bestedingsdoel opgeven. Wij hebben dit jaar als bestedingsdoel gekozen voor een pupillenveld. Doordat de KNVB de spelvorm voor de jongste jeugd heeft aangepast, merken wij dat het steeds lastiger wordt de veldindeling rond te krijgen. Daarnaast is het natuurlijk veel werk om telkens de velden handmatig uit te zetten. Een pupillenveld biedt in dat geval uitkomst. Dit pupillenveld willen wij realiseren op eerste gedeelte van het wetra-veld.

Om het pupillenveld te realiseren, kunnen wij uw stem heel goed gebruiken. Twijfel dus niet, schrijf u in als lid van de Rabobank en stem op VV Lemelerveld!