VV Lemelerveld

Lekkere overwinning

Het was koud en winderig op het kunstgras, maar de overwinning bracht wat warmte op deze laatste zondag in februari. Lemelerveld won verdiend van Ruinerwold met 4-1.

Al vroeg in de wedstrijd krijgt Jordy Lugtenberg een kans om de score te openen, zijn inzet gaat helaas over. Niet veel later is Wesley Vlierman nauwkeuriger in zijn afronding en brengt de stand op 1-0.  Na de 1-0 zakt Lemelerveld iets terug en komt Ruinerwold een klein beetje meer in het spel. Doelpunten worden er niet meer gemaakt, daardoor is de ruststand 1-0 en kunnen beide teams aan de thee.

Vrij vroeg in de tweede helft komt geeft Lemelerveld het weg en komt Ruinerwold op 1-1. Na de wissel van Stijn Kogelman voor Rik Lugtenberg komt er wat meer snelheid in het spel. Dat resulteert daarna al snel in een doelpunt voor rappe aanvaller Kogelman. Op randje buitenspel ontsnapt hij aan zijn bewaker en schiet hij de 2-1 binnen.

Een kwartier voor tijd wordt Jordy Lugtenberg aangetikt in het zestien meter gebied. De scheidsrechter de heer Van Beek beslist dat een penalty een goede strafmaat is. Diezelfde Lugtenberg mag aanleggen vanaf de penaltystip, met een schot op binnenkantpaal belandt de bal keurig in het zijnet aan de andere zijde. Tussenstand 3-1.

Tegen het eind van de wedstrijd levert Lemelerveld nog een slotakkoord op. Op aangeven van Stijn Kogelman legt uitblinker Wesley Vlierman de bal achter de keeper van Ruinerwold; 4-1 een mooie uitslag voor de oranje witten.

Volgende week worden een aantal wedstrijden ingehaald mocht het weer en de velden dat toe laten, Lemelerveld ligt mooi op schema qua gespeelde wedstrijden en is daardoor vrij. Zondag 11 maart komt sc Emmeloord op bezoek. Aanvang wedstrijd op het Heidepark is om 14:00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Roy Hauptmeijer, Jasper Gerritzen, , Joey Nijenkamp, Jaron Hulsink, Robin Morrenhof, Wesley Vlierman, Jeroen Exel,  Jordy Lugtenberg (90’ Bram vd Kolk), Rik Lugtenberg (58’ Stijn Kogelman) en Job Heerink (72’ Matthias Reimink).