Kom voetballen bij de Veteranen!

Ben jij 35 jaar of ouder en wil je nog steeds lekker op het voetbalveld staan? Sluit je dan aan bij de Veteranen van VV Lemelerveld! Deze enthousiaste groep kan op korte termijn nog wel een aantal sportievelingen gebruiken.

VV Lemelerveld heeft momenteel twee Veteranenteams die allebei in competitieverband spelen op de zondagochtend. Er wordt op woensdagavond als een gezamenlijke groep  getraind. Tijdens de trainingen en wedstrijden gaat het er fanatiek aan toe, maar na afloop is het een gezellige bedoeling. Na de trainingen en wedstrijden wordt er dan ook een lekker biertje gedronken en geouwehoerd, zoals het hoort bij voetbal op recreatief niveau!

Zie jij jezelf op de woensdagavond en zondagochtend nog wel tegen een balletje trappen? En ben jij daarnaast ook nog eens fanatiek en gezellig? Stuur dan een mailtje naar senioren@vvlemelerveld.nl.