MO17-1 wordt WEER kampioen!

MO17-1 kan zaterdag wederom kampioen worden. Op het eigen sportpark Heidepark wordt dan de laatste wedstrijd van de eerste halve competitie afgewerkt. Deze kon in december niet gespeeld worden vanwege het winterse weer.

Vorig seizoen was dit meidenteam al zeer succesvol met een kampioenschap en de bekerwinst. In september startte het gepromoveerde team in de hoofdklasse en ook daar ging het de meiden verrassend goed af. Na een paar hele spannende wedstrijden lukte het weer om bovenaan de ranglijst te komen. En dit hielden ze vol!

Het kampioenschap is eigenlijk al binnen, omdat de nummer 2 het aantal punten van de Lemelerveldse dames niet meer in kan halen. Maar MO17-1 gaat zeker proberen om ook deze wedstrijd winnend af te sluiten. Er wordt zaterdag om 13:00 afgetrapt op sportpark Heidepark. Aansluitend gaat het team op de platte wagen en wordt het feestje doorgezet in de kantine. Wees welkom!