Eerste gelijkspel voor Lemelerveld

De thuiswedstrijd tegen Beilen eindigde voor de eerste keer dit seizoen in een gelijkspel voor Lemelerveld. De 1-1 eindstand was een terechte uitslag.

Lemelerveld begon sterk aan het duel. In de eerste twintig minuten van het duel was het heer en meester op het veld. In een hoog tempo werd Beilen onder druk gezet, werden er veel kansen gecreerd, wat uiteindelijk resulteerde in een doelpunt van Jordy Lugtenberg. Na een verkeerde kopbal achteruit schoot de kleine aanvaller prachtig binnen; 1-0.

Na dit doelpunt besefte Beilen dat het meer moest doen om het Lemelerveld lastig te maken en gaandeweg de eerste helft lukte dat steeds beter. Tien minuten voor tijd schoot de gevaarlijke Bertus Wolters de gasten langzij; 1-1. Het was de eerste kans van de gasten, maar de doeltreffendheid toonde wel aan waarom Beilen zo hoog op de ranglijst staat.

Na de thee een gelijkopgaande strijd. Het veld werd zwaarder, wat het voetbal niet ten goede kwam. Wel volop inzet en strijd aan beide kanten, met kansen voor beide ploegen. De grootste kans kreeg Lemelervelder Jasper Gerritzen die uit een vrije trap van Jeroen Exel in de vijf meter hoog over schoot in geheel vrijstaande positie. Teun in de Wal had eigenlijk een strafschop moeten krijgen, maar de jonge scheidsrechter van de Singel wilde er niets van weten. Ook Beilen had de wedstrijd in hun voordeel kunnen beslissen, maar keer op keer stond Rik Ramaker op de goede plek.

Dus geen doelpunten meer, waardoor de wedstrijd met een 1-1 gelijkspel eindigde. Een uitslag waar beide ploegen wel tevreden mee konden zijn. Volgende week speelt Lemelerveld in en tegen Zuidwolde. Aanvang: 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld: Rik Ramaker, Jasper Gerritzen, Joey Nijenkamp, Ian Nijenkamp, Jaron Hulsink (65. Roy Hauptmeyer), Robin Morrenhof, Jeroen Exel, Rik Lugtenberg (65. Stijn Kogelman), Jordy Lugtenberg, Teun in de Wal (70. Job Heerink) en Wesley Vlierman.