4 tegen 4-toernooi O11-jeugd

Jeugdtrainers Kevin Reimink, Noah Tuink, Jesse Eilert en Naud Schrijver organiseerden zaterdag 13 januari een 4 tegen 4-toernooi voor de jeugd onder de 11 jaar. Dit deden zij in opdracht van school. De heren hebben de nodige uren in de voorbereiding gestoken en het was dan ook een groot succes.

Om 09.30 uur stonden alle 48 spelers klaar om aan dit toernooi deel te nemen. Elke wedstrijd streden de spelers met een nieuw team. Op deze manier speelden alle spelers van JO11-1 tot JO11-7 door elkaar. Er werden acht wedstrijdjes gespeeld van 15 minuten. Wie de meeste wedstrijden wist te winnen en in teamverband de meeste goals maakte, mocht zich de winnaar noemen van dit 4 tegen 4-toernooi.

Dankzij de hulp van de begeleiders van alle JO11-teams verliep het toernooi grandioos. Met de positieve geluiden vanaf de zijlijn en de strijdlustige koppies van de spelers kunnen we spreken van een geslaagd toernooi.

Voor de nummers één, twee en drie had de organisatie mooie prijzen geregeld. De winnaars ontvingen kaarten voor een wedstrijd van PEC Zwolle en een mooi T-shirt met opdruk, gesponsord door T&F Reclame uit Lemelerveld. De tweede en derde prijs bestonden uit een bal en een confettikanon. Daarnaast was er voor alle deelnemers natuurlijk patat.

De winnaars:
1e prijs: Tim Boxebeld, Jullian Lubbers, Ry Marsman