Oliebollenactie VV Lemelerveld

VV Lemelerveld Oliebollenactie 2017

De jaarwisseling komt er weer aan en dan is het ook weer tijd voor de wel bekende oliebollenactie. De oliebollenactie wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Van der Most en de vele jeugdige vrijwilligers deze voetbalvereniging.

De opbrengst van de oliebollenactie komt ten goede aan het organiseren van de activiteiten voor de jeugd zoals de voetbalkampen, spelavonden, zwemmiddag en een dagje uit voor de allerkleinsten in de F’jes en voetbalschool.

Dit jaar komen we net als alle andere jaren langs de deur om aan u de oliebollen te verkopen, dit staat gepland op zaterdag 30 december.

Mogen wij u aan huis gemist hebben, dan kunt u natuurlijk ook de oliebollen aan de kraam kopen. De oliebollenkraam staat zoals vertrouwd voor de deur van Bakkerij Van der Most aan de Brugstraat en u kunt hier uw warme oliebollen op vrijdagavond 29, zaterdag 30 en zondag 31 december (9.00 – 16.00 uur) ophalen.

Namens Bakkerij Van der Most en de jeugd van V.V. Lemelerveld willen wij u alvast fijne feestdagen toewensen en hopen u te kunnen begroeten tijdens onze oliebollenactie.