Passie en beleving

0

Lemelerveld 2 speelde vandaag uit tegen Twente Goor 2. Na afloop kon de simpele conclusie getrokken worden dat het voetballend een gelijk opgaand duel was geweest. Daar waar het ging om passie, beleving en wedstrijdinstelling was Twente Goor de dik verdiende winnaar. Opvallend dat de borden  rond het sportpark in Goor met daarop; RESPECT, blijkbaar weinig voorstellen gezien het verbale geweld van sommige spelers van de ploeg uit Goor. Het gaf wel de winnaarsmentaliteit aan maar van veel fatsoen getuigde het niet richting scheidsrechter en tegenstander.

Al na enkele minuten lag de bal achter Tom Hulsman toen een lage voorzet simpel kon worden binnen getikt. Hoe ga je de wedstrijd in vraag je je dan aan de kant af. We pakten het daarna  goed op en via een mooie aanval via Jorik Smit tikte Teun in de Wal in de 11e minuut de 1-1 binnen. De verdiende voorsprong pakten we na bijna een half uur spelen. Een fraaie kopbal van Teun op de lat werd daarna beheerst door Zeb Ophof  binnen geknikt. 1-2. De jonge middenvelder verdiend alle lof voor zijn enorme inzet en werklust.

Was het de stank die een speler in de rust produceerde, ( We zetten hem de volgende keer op een Geberit pot; Stank hoeft niet te stinken.nl) of was het toch de beleving maar na rust werden op alle fronten afgetroefd. Passie, felheid en strijdlust voerde Twente Goor al snel naar de 2-2. Maar wat als we die dotten van kansen hadden benut, simpel de bal in het hoekje knikken of schieten… blijkbaar missen we daarvoor de kwaliteit. Op voorhand wisten we dat de aanval van Twente het beste deel van de ploeg was en werden we tot twee keer toe weg gecounterd. Misschien ook voor sommige spelers een lesje niet aan de buitenkant  staan te verdedigen. De counters werden wel perfect binnengeschoten. Al met al hadden we het vuurwerk dat onze vuurwerkspecialist Len S.  vooraf en na de wedstrijd afstak beter in het veld kunnen laten zien. Het lijkt een kleurloos seizoen te worden.

Volgende week spelen we thuis tegen Albatross uit Ugchelen onze laatste wedstrijd voor de winterstop. Aan trainer Jos Paul de taak de ploeg op scherp te zetten richting die wedstrijd.

Opstelling: Tom Hulsman. Thymen Boerkamp, Remco Smit, Rutger Kuttschruiter,( 85 Rory Veltmaat) Zeb Ophof, Roy Hauptmeijer (60 Robin Vlierman) Len Sibelt, Jorik Smit, Teun in de Wal, Sil Huijsmans (65 Sam Veltjen)

Geef een reactie

*