Op weg naar het kampioenschap. ??

Na een mooie stap richting het behoud van de eerste plek te hebben gezet, was het vandaag weer tijd voor een nieuwe, spannende wedstrijd. De tegenstander van vandaag was Avanti MB1, een geduchte middenmotor. De drie punten waren broodnodig om nog een goede kans op het kampioenschap te hebben.

Op een koude zaterdagmiddag trapten we om 12:45 af. We merkten onmiddellijk op dat we dit niet zo makkelijk zouden winnen: Avanti’s aanval bracht veel gevaar. Tegen alle verwachting in scoorden wij toch de openingstreffer, en toen begon het te lopen. Hoewel Avanti veel kansen kreeg, wisten wij deze onschadelijk te maken. Daarom gingen we de rust in met een mooie voorsprong. Ook na rust zetten we deze trend voort. Met nog een paar goede goals verzekerden we onze voorsprong en was de missie nu om dit tot het einde van de wedstrijd vast te houden. We boden gelukkig genoeg weerstand tegen het zeker goed voetballende elftal van onze tegenstanders en daarom stapten we met een mooie overwinning het veld af: 4-0.

Aangezien we nu 1e staan met nog een wedstrijd te gaan is het te hopen dat we deze uiteraard winnen en het opkrikken van ons doelsaldo in deze wedstrijd zou een mooie bijkomstigheid zijn. Het is nu te hopen dat we uit kunnen lopen op de andere titelkandidaten.

Groet Liv