Kansloos

0

Het uitgangspunt was hetzelfde als afgelopen week. Wederom tegen een koploper voetballen die negen van de tien keer van ons zal winnen. Gewoon omdat het een veel betere voetbalploeg is. Maar als wij boven onszelf zouden uitstijgen, en zij een iets mindere dag , dan zou het moeten kunnen.
Gewoon hard werken en als team voetballen. De mouwen opstropen en goed georganiseerd voetballen. Na twee minuten kon deze ambitie al in de prullenbak. Vanaf de aftrap liepen wij achter de feiten aan. Zozeer zelfs zodat we al na vier minuten spel tegen een 0-3 achterstaand aankeken op het scorebord. Waar we normaal gesproken blij worden als oranje wit drie keer scoort was dat vandaag geenszins het geval. Broekland was namelijk op bezoek en dat speelt in dezelfde kleuren.

De eerste helft bleek dweilen met de kraan open. Diverse keren konden de trotse koplopers zich eenvoudig door onze defensie spelen. Er was geen houden aan. Waar we vorige week als team met veel strijd het tij konden keren, was daar vandaag weinig van over. Simpel speelde Broekland zich naar een 0-7 voorsprong bij rust. En daarmee hadden zij voldoende gescoord om het beste doelsaldo in deze competitie te hebben.

Na rust kwamen we iets beter in het spel. We wilden de tweede helft graag winnen voor de eigen eer. Broekland schakelde een tandje terug en wij een tandje bij. Na 15 minuten kregen we de eerste grote kans die net naast de verkeerde kant van de paal rolde. Broekland zag in dat er aan hun doelsaldo geknaagd werd en herstelde van hun mindere periode. Met nog twee treffers beslisten zij de wedstrijd.

Geef een reactie

*