Zonnige zondag

Consul Jan Heerink moest ook deze zondag weer vroeg op het Heidepark zijn om te constateren dat er niet gevoetbald kon worden op het hoofdveld. Op het plastic van veld 3 was het rond tien uur echt hondenweer, voordeel is dan wel dat iedereen daar gelijk goed  nuchter van wordt!  Het weerzien met trainer Jos Paul, een drietal jaren trainer bij WVV’34 was hartelijk. Voor de weinige supporters is er de mooie overkapping die werd aangeboden door de club van honderd.  Lemelerveld 2 en WVV ‘34 uit Hengelvelde maakten er, onder leiding van de prima scheidsrechter Zwakenberg,  een mooie vermakelijke pot van waarbij wij  met het nodige fortuin de volle buit pakten. Teun in de Wal, in goeden doen normaal bij de 1e selectie, is terug na een lange blessure en maakt zijn speelminuten bij ons voor het ontbrekende wedstrijdritme.  Zijn inbreng zorgt  voor veel meer dreiging in de voorste linie en dat betaalde zich vandaag al uit. Na zo’ n twintig minuten snelde hij richting de WVV goalie, zijn scherpe voorzet werd  door een WVV verdediger in eigen doel geschoten. In het resterende deel van de eerste helft hadden we de score zomaar kunnen verdubbelen bij counters en bij scrimmages maar de bal wilde er niet  in. Op slag van rust kon doelman Tom Hulsman een gigantische pegel van de rechterspits niet onder controle krijgen en was de intikker goed voor de 1-1. Een behoorlijke domper.  Na rust twee strijdende ploegen maar veel kansen waren er niet.  Een scherp aangesneden vrije trap van invaller Bram van de Kolk werd in de 73 minuut door Len Sibelt fraai binnen geknikt voor de 2-1 wat ook de winnende treffer zou blijken! WVV 34 speelde in de slotfase alles of niets en hadden we naast enkele geweldige reddingen van Tom Hulsman de mazzel dat Bram van de Kolk een bal van de doellijn haalde. Complimenten aan het hele team voor de geweldige inzet , vandaag zonder Marko Hazelhekke en de geblesseerden Wouter van de Kolk en Daan Endeman. En zo werd het ondanks het slechte weer toch nog een zonnige zondag.

A.s zondag gaan we op bezoek bij Twente Goor.