Moddergevecht

0

Op een zompig drijfnat bijveld van Witkampers in het Gelderse Laren leden we vanochtend opnieuw een nederlaag met miniem verschil. Behalve tegen koploper Columbia 2 zijn we gelijkwaardig aan alle andere tegenstanders waar we tot nu toe tegen hebben gespeeld. Helaas staan we te vaak met lege handen omdat we te weinig scorend vermogen in de ploeg hebben. Zo ook vandaag want grote delen van de wedstrijd hadden we het beste van het spel en werd er snoeihard gewerkt. Goed voetbal was echter niet mogelijk op de slechte en spekgladde grasmat en resulteerde in diverse uitglijpartijen. Al na 7 minuten kwamen we op achterstand toen de spits van Witkampers handig naar binnen draaide en bij de eerste paal doelman Tom Hulsman kansloos liet. Veel gebeurde er niet al bleek Witkampers een echte counterploeg die op het halve uur opnieuw toesloeg. Uit een afgeslagen hoekschop werd de bal van zo’n 25 meter fraai in de kruising geschoten. Net voor rust deed Len Sibelt wat terug toen hij zich slim vrij draaide en beheerst de bal in de hoek schoot voor de 2-1. Na rust werd het in de stromende regen een echt moddergevecht. Vandaag maakte Teun in de Wal zijn eerste speelminuten dit seizoen. De rappe aanvaller (met slechte wekker….) kampte bijna een half jaar met een vervelende blessure. Teun zorgde meteen voor enorme dreiging en had pech dat een inzet over de keeper via de paal naast rolde. Lemelerveld viel aan en Witkampers counterde de hele tweede helft maar doelpunten leverde het niet op. Zo blijven we onderaan de ranglijst bungelen maar met dezelfde instelling als vandaag moet het lukken de komende weken punten te pakken. Topprestatie werd er ook gevraagd van onze wasdame want het zal voor haar een enorme klus zijn geweest de tenues weer schoon te krijgen. Nu nagenoeg de hele 1e selectie blessurevrij is zullen we daar ons voordeel uit moeten halen. Zo was vandaag Jeroen Exel al bij ons aangesloten. Consequentie is wel dat trainer Jos Paul spelers moet doorschuiven naar het 3e elftal. A.s zondag spelen we om 10 uur thuis tegen WVV uit het Twentse Hengelvelde.
Opstelling: Tom Hulsman, Rutger Kuttschruitter, Marko Hazelhekke, Robin Vlierman, Thymen Boerkamp( 60 Rory Veltmaat) Zeb Ophof, Len Sibelt, Jeroen Exel, Sil Huijsmans, Bram van de Kolk en Jorik Smit( 45 Teun in de Wal)

Bouwbedrijf Sibelt sponsor spelerstassen. Het is even wachten dat we weer compleet zijn voor de elftalfoto met de fraaie nieuwe spelerstassen welke beschikbaar zijn gesteld door bouwbedrijf Sibelt. Het Lemelerveldse bouwbedrijf is gespecialiseerd in alle bouwwerkzaamheden en was onlangs o.a. verantwoordelijk voor de bouw van de fraaie materiaalruimte op ons sportpark.

Geef een reactie

*