Lemelerveld – Swift’ 64

Na de zenuwslopende wedstrijd tegen Meppel stond er voor vandaag wederom een kraker op het programma. Tegen Swift ’64 was het tijd om de volgende meters te maken richting het kampioenschap door uit te lopen op gevreesde runner-up Trias. Om 12:45 werd er onder toeziend oog van de supporters afgetrapt in Lemelerveld.

De wedstrijd begon lastig voor ons. Swift bood weerstand tegen al onze inzetten en bracht ons al snel in het nauw met een 0-1. De sfeer zakte in op het veld waardoor ook de 0-2 tot overmaat van ramp viel. We wisten dat we nu ├ęcht aan het werk moesten om dit recht te zetten en zo nog enkele punten in de wacht te slepen. Vol goede moed zetten we daarom door wat beloond werd met een goal aan onze zijde.

Het mocht helaas niet baten want ook Swift wist het net wederom te vinden. Na keihard vechten en een lege tank aan onze kant wisten we met een 3-2 verlies het veld af te stappen, waardoor we helaas voor het eerst punten lieten liggen.

Groet Liv