Dikke winst joh dames 1 knock-out

Deze week was er helaas geen competitieve wedstrijd, maar uiteraard bleven wij niet binnen zitten. Op zondag 19 november stond er een oefenwedstrijd op het programma tegen Dames 1. Na alle Lampe-debacles uit 2014 werden nu de Dijk-debacles verwacht, maar de geschiedenis wijst uit dat brakke spelers beter spelen. Voor beide teams betekende dit niet een rustig oefenpotje: er kon uiteraard niet onder worden gedaan tegen de geduchte tegenstanders. Voor de wedstrijd begon het al met wat mentale spelletjes toen we opeens ontregeld waren door de mysterieuze verdwijning van de ballen waardoor de fitte wissels een sprintje konden trekken naar het ballenhotel. De wedstrijd begon dan ook erg fel. Al snel werd het gelukkig 1-0 in ons voordeel en snel hadden we de smaak te pakken en tikten we er nog een paar in. Bij de 2-0 werd er al moedig 10 10 10 gescandeerd door een neutrale toeschouwer G. Reimink. Dames 1 kwam nog terug met een doelpunt waardoor we de rust met 3-1 ingingen. Na rust wisten we dat we niet konden verzaken, want dan zouden we op fysiek gebied verliezen. We zetten daarom stug door wat ook werd beloond met vele doelpunten.

Dames 1 kwamen echter terug met drie doelpunten, maar dit mocht niet baten. De doelpunten vlogen er steeds gemakkelijker in en in de slotminuten werd zelfs nog de 10 10 10 waargemaakt, waardoor we met een zeer schappelijke 10-4 deze krachtmeting bepaalden in het voordeel van MB1.

Gelukkig lieten enkele spelers van MB1 weten best bereid te zijn om af en toe mee te spelen bij Dames 1.

Groet Speelsters MO 17- 1