De kop is eraf het is weer begonnen.

2016/2017 gaat de boeken in als een grandioos seizoen voor Lemelerveld MO17. Kampioen én de beker. Na een hele zakelijke 5-2 overwinning hadden het bekerseizoen van 2016/2017 officieel succesvol afgesloten. Maar gelukkig hebben we dit seizoen wederom de kans om aan het einde van het jaar met diezelfde trofee in onze handen te staan, en op 2 september konden we daarvoor onze eerste stappen zetten: het begin van de groepsfase. De eerste wedstrijd was uit tegen DETO MO17, dus de wekker werd weer gezet en ’s ochtends vroeg vertrok onze parade richting Vriezenveen.
De wedstrijd begon direct goed voor Lemelerveld. We domineerden op het middenveld en DETO had al in het beginstadium van de wedstrijd niet heel veel in te brengen. Het was dan ook geen verrassing dat de eerste goal aan onze kant viel. Toen we eenmaal gescoord hadden, begon het alsmaar beter te lopen. Prachtige combinaties werden afgewisseld met scherpe steekballen, en voor een eerste wedstrijd liep het allemaal perfect. Doelpunt na doelpunt viel er in Vriezenveen en van de kant werd al ‘tien, tien, tien’ gescandeerd. Over de rest van de wedstrijd valt niet veel anders te zeggen dan dat de wedstrijd vrij eenzijdig verliep. Uiteindelijk zijn we met een hele degelijke 0-12 overwinning van het veld gestapt, en dus zijn de eerste drie punten voor de beker binnen.
Een prachtige overwinning en met onze winnaarsmentaliteit ruiken we de finale natuurlijk al. Hopelijk weten we deze lijn door te zetten en de successen van vorig jaar te evenaren.

Groet liv