Voetbal.nl-app downloaden

De nieuwe app van Voetbal.nl is vandaag gelanceerd. Vanaf heden is de app te downloaden voor smartphones en tablets. Dit kan via de App Store (Apple) en Play Store (Android). De app is niet beschikbaar voor de Windowns Phone.

Stappenplan nieuwe gebruikers

1. Open de App Store of Play Store
2. Zoek op ‘Voetbal.nl’
3. Installeer de app
4. Open de app en klik op ‘registreren’
5. Vul het e-mailadres in waarmee je bij VV Lemelerveld bekend staat. Naar dit mailadres hebben wij onlangs een verenigingsmail gestuurd. Heb jij deze mail niet ontvangen? Stuur dan een mail naar secretaris@vvlemelerveld.nl.
Let op: Ben jij ouder/verzorger en heeft jouw kind nog geen eigen mailadres? Registreer je dan met het e-mailadres waarmee jouw zoon/dochter bij onze vereniging ingeschreven staat. Dit is doorgaans het mailadres van de ouder/verzorger.
6. Bedenk een wachtwoord
7. Activeer je account via het opgegeven mailadres door op de link in de mail te klikken
8. Open de app en je kunt hem gebruiken

Stappenplan bestaande gebruikers

1. Download de update van de app Voetbal.nl
2. Ga verder met stap 4 hierboven.