KNVB

Hoe werkt het Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)?

Vanaf het seizoen 2017/2018 worden alle voetbalwedstrijden van de KNVB vastgelegd met het digitale wedstrijdformulier op een smartphone of tablet met de app Wedstrijdzaken. Deze verandering zal, als hij helemaal is ingeburgerd, veel zaken eenvoudiger maken. Inmiddels heeft de KNVB extra instructievideo’s naar buiten gebracht.

Bekijk hier wat de ervaringen zijn van mensen die al met de Wedstrijdzaken app werkten.

De KNVB heeft tevens handleidingen beschikbaar gesteld voor diverse geledingen:

Handleiding Voorbereiding

Handleiding Wedstrijdsecretaris

Handleiding Officials (scheidsrechters)

Handleiding Teamleden

Niet iedereen hoeft de app te downloaden, dit is alleen voorbehouden aan scheidsrechters, leiders, aanvoerders en wedstrijdsecretarissen.

Via KNVB Assist kan je verder veelgestelde vragen en de antwoorden daarop bekijken.

Na het downloaden van de app Wedstrijdzaken moet je inloggen met je mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Registreer je met het mailadres waarmee je bekend bent bij de club. Lukt het inloggen niet? Stuur dan je mailadres door naar secretaris@vvlemelerveld.nl

Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het “oude” DWF is niet meer beschikbaar. Ook het senioren 7 tegen 7 voetbal geeft de uitslag door via de Wedstrijdzaken app. Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.