Seizoenafsluiting jeugd

0

De toernooicommissie organiseert zaterdag 10 juni in samenwerking met de jeugdcommissie de seizoenafsluiting voor de jeugdteams van vv Lemelerveld. Doel van dit evenement is om samen met spelers, jeugdleiders en ouders het voetbalseizoen af te sluiten. Ook is dit een ideale gelegenheid voor ouders en spelers om de jeugdleiders, die het hele seizoen voor jullie in de weer zijn geweest, in het zonnetje te zetten.

De ochtend is gereserveerd voor de voetbalschool en de E- en F-teams. In de middag komen de D-, C-, B- en A-teams aan de beurt. De voetbalschool gaat spelen tegen de moeders en voor de E- en F-teams staat er een partijtje voetballen tegen de ouders op het programma. Na afloop van de wedstrijden is er voor alle spelers een consumptie in de kantine en een kleine verloting. De indeling voor de ochtend is hier te vinden.

’s Middags wordt er voor de D- t/m A-teams een onderling toernooitje gespeeld, waarbij gewerkt wordt met een blinde uitslag. Het is dezelfde wijze waarop het Jan Hagedoorn Memorial, de seizoenafsluiting voor de senioren, wordt ingevuld. Ook voor deze spelers is er na afloop een consumptie in de kantine en een verloting met leuke prijzen. Ouders zijn uiteraard van harte welkom om te komen supporteren en na afloop het seizoen in de kantine af te sluiten. De poules en de aanvangstijden voor de middag zijn hier te vinden.

Geef een reactie

*