Zie uw helden voor de laatste keer!

Na twee eerdere pogingen waarbij we afhankelijk waren van het resultaat van andere teams, heeft ons vierde elftal zondag aan een punt genoeg in de uitwedstrijd tegen voorwaarts Twello om 8e te worden. Om de jongens massaal te steunen, gaan er een aantal bussen vanaf Sportpark Heidepark naar Sportpark De Laene in Twello.

Wil jij mee met de bus? Opgeven kan tot vrijdag 12 mei 12.00 uur via deze link. Vul hier je voor- & achternaam en leeftijd in. Van de jeugd tot en met 15 jaar wordt een vergoeding van 5 euro per persoon gevraagd. Personen van 16 jaar en ouder betalen 10 euro. Deze bedragen zijn inclusief de entree op het sportpark van Twelle en een consumptiemunt voor in de kantine in Lemelerveld. De bus vertrekt om 11.00 uur. Iedereen die met de bus meegaat dient uiterlijk 10.45 uur op het sportpark te zijn.

Wij vragen de supporters die meegaan richting Twello zich in het oranje te kleden. Doe een Lemelerveld-sjaal om, een oranje shirt aan of kom in je Lemelerveld-tenue. Supporters die vuurwerk meenemen, willen wij op het hart drukken dat er in Twello op een kunstgrasveld gespeeld wordt. Het is dus verboden om vuurwerk af te steken op het veld. Daarnaast zijn wij te gast, dus verzoeken wij jullie vriendelijk om het netjes te houden.

Mocht het Vierde elftal inderdaad minimaal een punt halen in Twello, dan is het na afloop groot feest in onze kantine met medewerking van dj Marko (Hazelhekke). Wij verwachten de spelers tussen 18.00 en 18.30 uur terug op ons Sportpark Heidepark. Van 19.00 tot 21.00 uur volgt er een receptie waarbij supporters, sponsoren en andere belangstellenden van harte welkom zijn