Vriendinnendag

0

Steeds meer dames/vrouwen kiezen er tegenwoordig voor om te gaan voetballen. Dit resulteert in meer en meer dames- en vrouwenteams bij vv Lemelerveld. Zo is er onder andere een Dames 1-team, een Vrouwen 25+-team, een MO-17-team en een MO-15 team. Daarnaast voetballen er nog diverse meiden in de verschillende teams in onze jeugdafdeling.

Ben jij benieuwd of de voetbalsport iets voor jou is? Neem dan woensdag 17 mei deel aan de Vriendinnendag bij vv Lemelerveld. Alle meiden die graag kennis willen maken met het voetbal kunnen deze dag een bezoekje brengen aan het Sportpark Heidepark. Deelname aan de Vriendinnendag is geheel gratis.

De Vriendinnendag gaat om 13.30 uur van start en vindt plaats op het kunstgrasveld. Deelnemers wordt gevraagd om sportkleding en sportschoenen mee te nemen. Voor de grote eters is het daarnaast verstandig om wat te eten mee te nemen. Omstreeks 16.30 uur is de Vriendinnendag afgelopen.

Wil jij meedoen? Aanmelden is niet noodzakelijk. Kom 17 mei naar de voetbal en je kunt met alle andere meiden lekker een balletje trappen!

Geef een reactie

*