Kampioen!!!

0

Lemelerveld heeft het kampioenschap van de 3e klasse B binnen gehaald! Het team van Richard Smit had aan het begin van de wedstrijd wel last van enige spanning. Later gooide men de schroom van zich af. Gescoord werd er in de eerste helft niet.

In de tweede helft scoorde Jasper Gerritzen, hij brak de ban door te scoren uit een corner. Nog geen minuut later scoorde Mark Nijland de gelijkmaker voor Twente Goor. Een kwartier voor tijd schiet Stijn Kogelman nog in het zijnet. En heeft Twente Goor nog een bal voorlangs. Gescoord werd er niet meer en met 1-1 kan de kampioenschapsvlag gehesen worden.

Een goede prestatie van het team van trainer Richard Smit. Na de winterstop weinig punten verspeeld en de koppositie in handen gekregen. Hier kunnen de jongens  erg trots op zijn. Het toegestroomde publiek kwam na het laatste fluitsignaal van het arbitrale trio op het veld om de spelers en technische staf te feliciteren.

In Lemelerveld is in de sportkantine vanavond van 18:30 tot 20:30 uur de mogelijkheid om de kampioenen te feliciteren. Het feest zal daar los barsten onder klanken van dj Marko.

Opstelling: Rik Ramaker, Jordi de Haan (70′ Roy Hauptmeijer) , Jasper Gerritzen, Jorn Brummelenbos, Robin Morrenhof, Teun in de Wal (59´Stijn Kogelman), Jeroen Exel, Job Heerink, Jordy Lugtenberg en Wesley Vlierman.

Geef een reactie

*