Het wordt een lastig verhaal

0

De eerste wedstrijd in de nacompetitie, thuis tegen NEO 2 , leverde niet het gewenste resultaat. We verloren met 0-2. De tegenstander liep op een haartje na het kampioenschap mis tegen Bon Boys uit Haaksbergen door een onterecht afgekeurde goal maar stelt nu alles in het werk om naar de reserve 1e klasse te promoveren.
We speelde onder aanvoering van Len Sibelt op het middenveld een dijk van een eerste helft. Regelmatig konden we vrij doorkomen via de zijkanten dankzij zijn fraaie passes. Helaas mistten de voorzetten en teruggelegde ballen de precisie. Ondanks dat hadden we bij rust met een beetje geluk zomaar met 2-0 of 3-0 voor kunnen. Op slag van rust pakten we de linkerspits van NEO niet fel genoeg aan en prikte hij de 0-1 binnen. Een wel heel zuur moment. Na rust begonnen we weer sterk maar toen uit een hoekschop via de rug van een van onze verdedigers de 0-2 binnenviel was het geloof in een goed resultaat weg. De jonge ploeg uit Borne bleek gedurende de rest van de tweede helft fitter en scherper en had het ons ook zomaar een grotere nederlaag kunnen bezorgen. Compliment aan Rory Veltmaat, onze linksback die gedurende het seizoen steeds beter is gaan spelen en gisteren ook weer een prima indruk achterliet. Sam Veltjen net terug van een stage uit China kwam nog even als invaller in de ploeg. Op de vraag aan Sam of hij nog een beetje door had kunnen trainen in China was hij gevat: Ja natuurlijk, het bier smaakte daar prima…. Luuk Visscher, terug van een blessure, moeten we toch echt overhalen om bij ons te blijven voetballen. Sil Huysmans van het 4e elftal danken we dat hij ook nu weer wilde aansluiten. A.s. zondag zullen we in Borne onze sportieve plicht vervullen maar het duel lijkt een formaliteit. Onze klassengenoten Epe 2 en Eerbeekse Boys 2 wonnen hun eerste duels wel.
Dankzij het kampioenschap van het eerste elftal werd het toch een geweldige feestelijke zondag, mede door “onze” DJ Marko Hazelhekke achter de knoppen in de sportkantine.
Opstelling: Tom Hulsman, Stef Tielbeke, Arjan Morrenhof, Marko Hazelhekke( 60 Luuk Visscher) Rory Veltmaat, Wouter van de Kolk, Robin Vlierman, Rik Lugtenberg, Jorik Smit( 45 Sil Huysmans) Len Sibelt en Glenn van de Berg ( 75 Sam Veltjen)

Geef een reactie

*