Niet scherp genoeg

0

Lemelerveld 2 verloor vanochtend van een feller en scherper spelend Loenermark 2 met 4-2 maar eigenlijk ook van, zoals wij hem noemen:”‘Henkie op de brommer”. De snelle rechterspits van Loenermark heeft met zijn kwaliteiten eigenlijk niets te zoeken in de reserve tweede klasse maar het zal meer een mentaliteitskwestie zijn dat hij op dit niveau speelt. Feit is wel dat onze linksback Rory een beroerde ochtend had. De voorbereidingen op de eerste wedstrijd na de winterstop waren belabberd.  Sneeuw en vorst zorgden ervoor dat er nauwelijks getraind kon worden.

Loenermark kletste er vanaf het begin vol op en zette druk op de verdediging. Toch was het uit de eerste de beste aanval na 7 minuten raak voor ons. Robin Vlierman bediende de geheel vrijstaande Len Sibelt die beheerst de 0-1 scoorde. Nagenietend van de voorsprong stonden we nog te kijken hoe direct daarna “henkie op de brommer”, de snelle rechterspits van Loenermark, iedereen de hielen liet zien. Zijn voorzet op maat betekende meteen de 1-1. Dreiging was er daarna van Loenermark maar Glenn van de Berg had samen met Rik Lugtenberg helemaal alleen voor de goal de 1-2 moeten scoren. Een te hoog beentje van verdediger Marko was voor de scheids vlak voor rust aanleiding voor een strafschop die feilloos werd binnengeschoten; 2-1. Na rust kwamen Tom Eilert en Joris Zandman van het derde elftal in de ploeg. Loenermark bleef feller in de duels al was het spelniveau aan beide kanten niet bepaald iets waar je vrolijk van werd. Rond de 55 minuut leverde de “ snelle Henkie” van Loenermark opnieuw een voorzet op maat af die fraai werd binnengekopt. Je kunt je ook afvragen waarom de spits zo akelig vrij stond. Toen balverlies in de defensie de 4-1 betekende was het een verloren ochtend. Maar wat als we die laatste 20 minuten de kansen hadden benut… Loenermark dacht de buit binnen te hebben  maar na de 4-2 van Tom Eilert was de spanning terug. Met invaller Joost Grefelman van het 3e elftal als aanjager creëerden we dotten van kansen. Die werden helaas niet benut. De Loenermark trainer was reëel na afloop. “Het had in het laatste kwartier ook zomaar 4-4 kunnen worden. Sam Veltjen, Rutger Kuttschruiter, Daan Endeman en Jorik Smit kampen met vervelende blessures.
Alle feestneuzen staan komende week richting Carnaval maar mogelijk spelen we a.s donderdagavond nog een oefenduel tegen Hellendoorn 2.
Vanaf 5 maart staan er drie thuisduels op het programma en dan zullen we moeten laten zien welke plek op de ranglijst we verdienen.
Opstelling:Tom Hulsman, Stef Tielbeke, Arjan Morrenhof. Marko Hazelhekke( 65 Joost Grefelman) Rory Veltmaat, Robin Vlierman, Wouter van de Kolk, Rik Lugtenberg , Bram van de Kolk( 60 Joris Zandman) Len Sibelt en Glenn van de Berg( 50 Tom Eilert)

Geef een reactie

*