Formido keukens Raalte

0

Keukens, wie houdt er nou niet van. De keuken, in principe het kloppend hart van een huis. De bron van het leven in een huishouden. Toch wordt de keuken nog maar al te vaak ondergewaardeerd. Zo van, “Pff keuken, dat is echt niet mijn favoriete plek in het huis.” Of van “Keuken, daar ligt alleen een bepaald geslacht (om politieke redenen gaan we niet verder in op welk geslacht) aan de lijn.” Of sterker nog; “de keuken? Aah de wrat aan de woonkamer.” Aan dit soort opmerkingen merk je al snel dat die personen niet snappen wat een keuken nou echt inhoud.

In principe is de keuken er altijd al geweest. Met het scheppen van de aarde schiep god eigenlijk al een reusachtige keuken. Een keuken vol consumptiewaar, stromend water, afwasbakken, een zuid en een noord-vriezer en hier en daar een kookpitje dat nog wel eens wou uitbarsten. Het enige minpunt van deze keuken was dat hij iets te groot was. Zodoende zijn de mensen kleinere keukens gaan opzetten. Eerst in grotten, maar vervolgens ook in hutten. Aanvankelijk was de keuken de plek waar alles gebeurde, ontspanning, slapen, etc. Maar door de eeuwen heen besefte men dat de keuken iets speciaals was, iets unieks, dit kon niet zomaar worden gebruikt voor allerlei nevenactiviteiten. Zodoende werden alle nevenactiviteiten uit de keuken onttrokken en vonden hun bestemming in andere (aangebouwde) kamers. Zo groeide de keuken uit tot het fenomeen zoals wij hem heden ten dagen kennen.

Maargoed, waar moet je nou zijn voor deze pareltjes. Waar vind men de beste keukens? Formido keukens Raalte natuurlijk! Poh wat een mooie keukens daar. Nog nooit zulke mooie keukens gezien. Kleine keukens, grote keukens, mediumsize keukens. Heul veeul keukens. Allemaal mooi. Als kleine wonderen der natuur. Maar dan niet zo natuurachtig. En ook niet echt wonderbaarlijk. Nee gewoon mooi. Maar wel de essentie van een keuken zoals hij ooit als moeder aarde is bedoeld. Ja ze hebben daar mooie keukens bij Formido keukens Raalte. Kwaliteit, vakmanschap, simpelweg; meesterwerk.

En laat nou die laatste 3 termen het sterrenensemble van Lemelerveld 4 samenvatten. Verwonderingswaardig is het dan ook niet dat beide partijen elkaar hebben weten te vinden en tot een mooi samenwerkingsverband zijn gekomen. Het is weliswaar wat frapant dat een team uit Lemelerveld een sponsordeal met een ondernemer uit Raalte aangaat, maarja die ondernemer uit Raalte (Formido keukens Raalte ter herinnering) heeft weinig kwaliteit in eigen dorp waarmee hij een samenwerkingsverband aan wil gaan, zodoende werd er in de omliggende dorpen geïnventariseerd. In principe kom je dan bij een select groepje aan kanshebbers uit, met als voornaamste kandidaat natuurlijk vv Lemelerveld. De mannen van vv Lemelerveld waren de beroerdste niet en accepteerden hun kant van de deal. Om dit samenwerkingsverband kracht bij te zetten is er een kleine delegatie vanuit Lemelerveld afgereisd naar Formido keukens Raalte om hier een kop koffie te drinken en het een en ander te bespreken. Daar aangekomen bleken de keukens van Formido keukens Raalte echt mooi te zijn. Zo mooi dat de delegatie uit Lemelerveld besloot om op de foto te gaan. Een prachtig team, met als achtergrond een prachtige keuken. Een garantie voor prachtige foto’s natuurlijk. De fotograaf is echter nog bedoezeld door al het pracht en praal wat hij op zijn camera heeft weten vast te leggen bij Formido keukens Raalte. Om die reden duurt het nog even voordat de foto’s in de openbaarheid worden getoond. We vragen hiervoor nog even uw geduld. Na deze foto’s zat de dag erop en kregen de mannen van Lemelerveld als presentje nog een kei gaaf shirt mee. Dit shirt was het lemelerveld shirt maar dan met echt een ultra vet detail; namelijk bedrukking met Formido keukens Raalte! De dag kon niet meer stuk. Het was genieten.

Formido keukens Raalte bedankt voor een fantastische dag en te kekke shirts!

Geef een reactie

*