4e overwinning op rij

0

In een stralende najaarszon pakten de mannen van Paul Kloosterman opnieuw de volle winst. Tegenstander WSV 2 is een team met spelers onder de 25 jaar. Het zijn stuk voor stuk  prima technisch vaardige spelers.  Gelukkig voor ons hadden de WSV aanvallers het vizier niet bepaald op scherp staan. Bram van de Kolk maakte bij ons vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer deel uit van de basis.  Teun in de Wal sloot ook bij ons aan. Hoofdtrainer Richard Smit selecteerde de man in vorm bij ons, Rik Lugtenberg, voor  de eerste selectie.  Het is de rol van een tweede elftal waarin je je maar hebt te schikken.

De eerste 15 minuten waren vanochtend vooral aftastend. Teun in de Wal brak de ban en speerde in de 17e minuten  aan de rechterkant weg. De bal werd prima teruggelegd op Sam Veltjen die vanaf rand zestien hard binnenschoot. WSV  maakte bijna gelijk maar het schot van afstand spatte  buiten bereik van Tom Hulsman op de paal. Het was een goede waarschuwing. In de 38e min klopte Teun in de Wal op snelheid zijn directe tegenstander en binnen de zestien maakte hij akelig koel de 2-0. Na rust speelde WSV met heel veel mensen voor de bal en waren we te slordig onder die druk uit te voetballen. Toch kregen we volop ruimte in de counter. Glenn van de Berg was zijn tegenstander regelmatig te vlug af maar waren zijn  eindpasses en voorzetten op maat geweest hadden we de wedstrijd allang kunnen beslissen. Na diverse wissels ( Rory Veltmaat maakte zijn eerste minuten na zijn knieblessure)  werd het spel er niet beter op en kon WSV de aansluitingstreffer scoren. In de 90 e minuut werd de strijd eindelijk beslist toen Teun in de Wal de bal prima voor het doel langs speelde en Jorik Smit simpel binnen  tikte. In een alles of niets wist WSV ver in blessuretijd nog de 3-2 te scoren. Na afloop ageerde  de WSV leiding in de bestuurskamer dusdanig tegen de prima Nederlands-Iraanse scheidsrechter over de in hun ogen te korte blessuretijd,  dat de goede man per abuis een 3-1 eindstand door gaf  aan de KNVB.  De 3 punten bleven in Lemelerveld! Goed gedaan boys!

Dank aan Anita Brouwer die vanochtend als inval velddienst ons voorzag van thee. Nog steeds wordt er dringend gezocht naar mensen die één keer in de maand een zondagochtend velddienst willen draaien. We hebben het hier al eerder gemeld hoe blij we zijn met grensrechter Henk Zwakenberg. Hij is officieel KNVB  scheidsrechter en fluit  in het zaterdagvoetbal. Hij vervangt al geruime tijd Hennie Heerink die herstellende is van de ziekte van Lyme.

Opstelling: Tom Hulsman, Rutger Kuttschruiter, Arjan Morrenhof ( 64 Stef Tielbeke), Marko Hazelhekke, Luuk Visscher ( 28 Rory Veltmaat) Wouter van de Kolk, Robin Vlierman,  Bram van de Kolk ( 58 Len Sibelt) Teun in de Wal, Sam Veltjen ( 58 Jorik Smit) Glenn van de Berg ( 78 Daan Endeman)

Geef een reactie

*