En dat is drie …

1

Lemelerveld wint ook van Turkse Kracht uit Deventer. Op sportpark Heidepark was de einduitslag (3-0) al voor rust bereikt na een enerverend voetbalduel.

Lemelerveld nam direct vanaf de aftrap het initiatief. Met een bal op de lat en prima veldspel werden de gasten onder druk gezet. In de 11e minuut werd een Lemelerveldse speler na een corner onderuit getrokken binnen de beruchte lijnen en de toegekende strafschop werd door Job Heerink onberispelijk ingeschoten, 1-0. Na dit doelpunt kwam Turkse Kracht beter in het spel en had het een licht veldoverwicht. Lemelerveld bleef echter de gevaarlijkste ploeg. Tien minuten voor rust sloeg de vlam in de pan. Na een prima individuele actie van Jordy Lugtenberg zette hij Job Heerink vrij voor de keeper en de spits kon de bal over de doelman van de gasten tikken. Het vlagsignaal wegens vermeend buitenspel van de grensrechter van Turkse Kracht werd door scheidsrechter ten Napel genegeerd en dit leverde een heleboel vervelend gedoe op in en buiten het veld. De leidsman bleef bij zijn standpunt en de stand was 2-0. Een ongelukkig kopduel zorgde kort hierna voor een flinke jaap in het voorhoofd van Robin Morrenhof, die daarna met een tulband doorspeelde. Vlak voor rust zette Job Heerink op zijn beurt Jordy Lugtenberg in scoringspositie en de laatste kon simpel intikken, 3-0.

Na rust kreeg Lemelerveld nog een aantal goede kansen om de voorsprong verder uit te bouwen, maar het was onzorgvuldig in de afronding.Turkse Kracht kreeg een strafschop na gevaarlijk spel van Jasper Gerritzen, maar de strafschop werd gestopt door doelman Rik Ramaker. Het bleef hierdoor 3-0. In de slotfase sloegen de stoppen door bij doelman Sidney Demirel van Turkse Kracht. Zijn constante aanmerkingen op de leiding leverden hem een tweede gele kaart op en de heethoofd kon gaan douchen. Dergelijk gedrag hoort niet thuis op het voetbalveld en het is te hopen dat hij dit snel leert, want anders zal de bodem van de boetepot van Turkse Kracht snel in zicht zijn.

Door de winst van Lemelerveld neemt het samen met Overwetering de koppositie in. Volgende week speelt het tegen Wijhe ’92. Aanvang in Wijhe: 14.00 uur.

Opstelling Lemelerveld:

Rik Ramaker, Roy Hauptmeijer, Jordi de Haan, Jasper Gerritzen, Jeroen Exel (84. Jorn Brummelenbos), Joey Nijenkamp, Robin Morrenhof (46. Teun in de Wal) Jordy Lugtenberg, Wesley Vlierman (73. Rik Lugtenberg), Stijn Kogelman en Job Heerink.

Er is een reactie geplaatst

  1. De Schrijver

    Naar verluidt vroeg Syndey Demirel onlangs overschrijving aan naar VV Lemelerveld m.i.v. volgend seizoen.

Geef een reactie

*